Viltolycka i Pålsträsk

07 FEB 2015
Skrivet av :

En kollision mellan bil och ren inträffade strax före klockan 17 på länsväg 356 i Pålsträsk utanför Älvsbyn. Dessbättre rapporteras inga personskador. Renägare kallades ut för att omhänderta det påkörda djuret.

Sämre gick det för en man som skadades när han körde in i en älg på E4:An i höjd med Norrfjärden norr om Piteå. Olyckan inträffade klockan 17:34. Mannen fördes med lindrigare skador till sjukhus.

Ytterligare två viltolyckor inträffade i länet under lördagen. I Harads rapporteras en älgpåkörning klockan 16:51 och i Jävre krockade en bil med en ren på E4 klockan 15:43. I de två sistnämnda fallen klarade sig personerna i bilarna utan skador.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.