Viltolycka i Pålsträsk

07 FEB 2015
Skrivet av :

En kollision mellan bil och ren inträffade strax före klockan 17 på länsväg 356 i Pålsträsk utanför Älvsbyn. Dessbättre rapporteras inga personskador. Renägare kallades ut för att omhänderta det påkörda djuret.

Sämre gick det för en man som skadades när han körde in i en älg på E4:An i höjd med Norrfjärden norr om Piteå. Olyckan inträffade klockan 17:34. Mannen fördes med lindrigare skador till sjukhus.

Ytterligare två viltolyckor inträffade i länet under lördagen. I Harads rapporteras en älgpåkörning klockan 16:51 och i Jävre krockade en bil med en ren på E4 klockan 15:43. I de två sistnämnda fallen klarade sig personerna i bilarna utan skador.

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.