Strålande väder

23 FEB 2015
Skrivet av :

Under helgen har det bjudits på strålande väder med sol med sköna temperaturer. Under natten till måndagen blev det så klart väder igen och kvicksilvret kröp nedåt. Klockan 08.00 på måndagen visade temperaturen – 22,4 vid väderstationen på Norrabyn.

Utsikterna är att det kommer snö under senare delen av dagen och att det kommer att snöa fram mot 10 tiden på tisdagen (4,4 mm eller 4-5 cm snö) därefter kommer det att vara mulet och kring – 2-3 grader hela veckan, med lite chans till sol som återkommer kommande helg.
Detta innebär att Vinterfesten kommer att bjuda på härligt väder under veckans uteaktiviteter.

Se SMHI väder för Älvsbyn !

Lite härliga vinterbilder från helgen i Älvsbyn bjuder vi på när nedan.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.