En omvänd snösväng

25 FEB 2015
Skrivet av :

Strax efter kl 18 på onsdagskvällen började det att köras ut snö på Storgatan inför torsdagskvällen skidsprint. En omvänd snösväng om man så vill.

20150225_sprint_078

Det är mellan Gårding:s och Kommunhuset som torsdagens skidsprint skall avgöras och under onsdagskvällen började ett antal lastbilar att köra in snön för att sedan tippa den på Storgatan där en större hjullastare spred ut snön.

Under torsdagen skall sedan en pistmaskin tillverka ett plant idealiskt och välprepparerat sprintspår till kvällens tävling. Efter sista målgång på torsdagskvällen skall sedan snön tas bort igen och hela Storgatan blir sedan användbar igen.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.