Dramatik både på och utanför isen

01 FEB 2015
Skrivet av :
ÄIF:s målvakt Andreas Öhlund hade en hel del att göra och gjorde det mesta bra. FOTO: KRISTER PALM

ÄIF:s målvakt Andreas Öhlund hade en hel del att göra och gjorde det mesta bra. FOTO: KRISTER PALM

UPPDATERAD, BILDETXRA: Matchen mellan ÄIF Hockey och Brooklyn Tigers blev en dramatisk tillställning på många sätt. En ung flicka i publiken träffades av en puck och fick föras till sjukhus. Johan Grönlund, spelande tränare i hemmalaget, fick en klubba i ansiktet och tvingades lämna ishallen för att sys. Dessutom fick en av hans lagkamrater ett par tänder utslagna.

20150131_0339

Matchen då? Ja, den vann Brooklyn Tigers med 4-1 (3-0, 1-1, 0-0).

Gästerna inledde starkt. ÄIF spelade sedan upp sig och svarade för en bra match. Men första perioden blev avgörande.

20150131_0286

Emil Lundbergs mål.

 

ÄIF tröstmål gjordes av  Emil Lundberg, på assist av Samuel Lidström och Anton Öberg.

Ännu väntar ÄF på första poängen i division två. Spelet lovar gott men marginalerna har inte varit på lagets sida.

20150131_0201

Flickan som träffades av en puck är dotter till en av spelarna i ÄIF. Pappan såg händelsen och avbröt matchen direkt. Enligt uppgifter mår flickan förhållandevis bra men fick stanna på Sunderby sjukhus över natten för observation.

20150131_0372

FOTO: KRISTER PALM

20150131_0350

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.