Dramatik både på och utanför isen

01 FEB 2015
Skrivet av :
ÄIF:s målvakt Andreas Öhlund hade en hel del att göra och gjorde det mesta bra. FOTO: KRISTER PALM

ÄIF:s målvakt Andreas Öhlund hade en hel del att göra och gjorde det mesta bra. FOTO: KRISTER PALM

UPPDATERAD, BILDETXRA: Matchen mellan ÄIF Hockey och Brooklyn Tigers blev en dramatisk tillställning på många sätt. En ung flicka i publiken träffades av en puck och fick föras till sjukhus. Johan Grönlund, spelande tränare i hemmalaget, fick en klubba i ansiktet och tvingades lämna ishallen för att sys. Dessutom fick en av hans lagkamrater ett par tänder utslagna.

20150131_0339

Matchen då? Ja, den vann Brooklyn Tigers med 4-1 (3-0, 1-1, 0-0).

Gästerna inledde starkt. ÄIF spelade sedan upp sig och svarade för en bra match. Men första perioden blev avgörande.

20150131_0286

Emil Lundbergs mål.

 

ÄIF tröstmål gjordes av  Emil Lundberg, på assist av Samuel Lidström och Anton Öberg.

Ännu väntar ÄF på första poängen i division två. Spelet lovar gott men marginalerna har inte varit på lagets sida.

20150131_0201

Flickan som träffades av en puck är dotter till en av spelarna i ÄIF. Pappan såg händelsen och avbröt matchen direkt. Enligt uppgifter mår flickan förhållandevis bra men fick stanna på Sunderby sjukhus över natten för observation.

20150131_0372

FOTO: KRISTER PALM

20150131_0350

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.