Årets första Vistträskblad

Vistträskbladet nummer 1 (februari) 2015

Vistträskbladet nummer 1 (februari) 2015

För några dagar sedan gavs det senaste numret av Vistträskbladet ut. Byatidningen har legat vilande på grund av svårigheter att hitta sponsorer. Strax innan årsskiftet beslutade dock Vistträsk Byaförening att stå för utgivningen, de tycker att det är viktigt att tidningen ges ut. Första numret efter detta utgavs i december, och nu har alltså årets första nummer nått brevlådorna i byarna kring Vistträsk. Den som vill stötta utgivningen är mer än välkommen att göra det, pengarna sätts in på bankgiro 5743-2940.

Det här Vistträskbladet är det mest aktivitetsstinna någonsin, sidor med annonser om aktiviteter av olika slag trängs med reportage om kattpensionat, Framtid Vistträsk och vinterrally. Du hittar senaste numret på visttraskbladet.wordpress.com

Missa inte heller tidningsarkivet, där samtliga utgivna nummer finns samlade!

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.