Och julen varar fram till påska …

19 JAN 2015
Skrivet av :

Julgröt, luciatåg och gåvor fick ett 60-tal medlemmar att samlas till den traditionella julfesten  PRO höll den 10 december på Fluxen.

Festen började med mingel med glögg och pepparkakor, därefter hälsade ordförande Gottner Eriksson medlemmarna välkomna. Maten som serverades bestod av julgröt, skinka och smörgås.

Efter maten utdelades julgåvor i form av pengar med syfte att sprida lite glädje till boenden på Ugglan, Nyberga och dagverksamheterna på Fluxen och Tärnstigen.

Många vackra välkända julsånger sjöngs till ackompanjemang av Jonny Eriksson på dragspel och med Margareta Karlsson som allsångsledare.

Distriktsordförande Lars Hedberg informerade om arbetet som pågår på riks och distriktsnivå. Tre viktiga områden nämndes såsom rättvisa skatter, pension och boende för äldre.

Luciatåget bestod av medlemmar ur styrelsen och framförandet såg ut att uppskattas av gästerna. Inga-Britt Nyberg läste en dikt.

Dagen avslutades med kaffe och godbit sist men inte minst lotteridragning med många fina vinster.
Ordförande tackade å styrelsens vägnar för det gångna året och önskade medlemmarna God jul och Gott Nytt År.

 

Text/Foto: PRO Älvsbyn

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.