Nu kommer Herakles

11 JAN 2015
Skrivet av :

Chalmersspexet kommer igen så boka in den 25 januari 2015, för då är Chalmersspexet tillbaka till Älvsbyn. Årets föreställning heter Herakles. Härlig underhållning utlovas!!!

Nybyn-sonen Erik Hardselius är med på turnén även detta år, nu dock i egenskap av regissör.

Chalmersspexet Bob ”Herakles”

Historien utspelar sig i antikens Grekland. Handlingen är spännande med kvick dialog samt både sång- och dansnummer, ackompanjerade av en orkester med mycket duktiga musiker.

Chalmersspexet Bob 2014 gör nu sin allra sista turné, som i år kommer avslutas i Älvsbyn. Efter succén förra året är vi otroligt förväntansfulla och taggade på att se vad detta år kommer erbjuda. Vi hoppas att många av er vill komma och avsluta detta fantastiska år med oss!

Vi befinner oss i antikens Grekland, närmare bestämt i Knossos, som kung Eurystheus är i full färd med att göra till en evenemangsstad i världsklass, och kronan på verket skall bli ett zoo med mytologiska djur. Eftersom kungen inte är särskilt praktiskt lagd låter han sin slav Herakles göra grovjobbet att fånga in monster från alla världens hörn. Herakles har fullföljt elva uppdrag och är i detta nu ute på sitt tolfte, det farligaste av dem alla – att från Dödsriket hämta hem den trehövdade vakthunden Kerberos. Föga anar han vilket äventyr som egentligen väntar…

Söndag 25/1 kl. 18:00 på Forum Älvsbyn, Folkets Hus. Biljetter kan köpas på Kontorsteknik mitt emot Forum Älvsbyn, samt via Chalmersspexets hemsida.

Som inbjudare står även i år Nybyns IK, som också säljer fika i pausen…

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.