Dansen åter på Forum

25 JAN 2015
Skrivet av :

BILDEXTRA: På lördagskvällen bjöd Clary’s Krog med Ingemar och Charlotta Nilsson upp till den första offentliga dansen på Forum på många år med dansbandet Jannez. Dryga 300 dansgäster kom från stora delar av fyrkanten, men även skellefteå och Umeåbor fans med på dansgolvet.


Redan då Charlotta drev Cafe Storgatan så fanns idén om att arrangera dans, men först efter övertagandet av Clary’s Krog blev det verklighet. – Ett försök att återuppta en avsomnad verksamhet efter många år. Med ett brett leende tar hon emot kvällens gäster i danskassan, där man fort ser att över 300 gäster betalt entré.

Detta är ett prov för att se om den offentliga dansen kan återuppstå och komma igen med att bli en känd plats att dansa på. Glansdagarna på -80 och -90 talet käns långt bort då det var 600-1200 dansande i lokalerna. Efter denna kväll skall det utvärderar hur det blir med en fortsättning, men det finns flera intresserade av att driva detta vidare.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.