Älvsbymusiker för Solidaritet

26 JAN 2015
Skrivet av :

UPPDATERAD, BILDEXTRA: Musikföreningen SMÄKK (Stimulans av Musik inom Älvsby Kommuns Kulturliv) tillsammans med ABF Norr arrangerade på måndagkvällen en kväll med artister som uppträdde med musik och sång under temat Solidaritet.


Följande bjöd på musiken Nadja Sahlin, Anna Lundberg, Moa Berglund, Sanna Hortlund, Marcus Andersson, Louice Hortlund, Janne Martinsson, Alva Eriksson, Thomas Westbom, Alecksandra Björn, Rickard Tapper och Mbakwe.

Med väl urvalda tankar om vad Solidaritet upplästa av Louice Hortlund, spred sig en gemensamhetstanke under kvällen mellan de olika artisterna som spelade två låtar var av både eget och andras verk i solidaritet tecken.

Publiken på ca 40 personer var överväldigad och det blev en kväll med eftertanke och känsla med hög närvarokänsla. Kan knappast bli bli bättre än det var.

Fakta Solidaritet är : Innebär för kollektiv att gemensamt ta ansvar för något, inbördes gemenskap, att i egenskap av del av en grupp verka hänsynsfullt utan egenintresse för denna grupps bästa.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.