ÄIF nära poäng mot HC Luleå

17 JAN 2015
Skrivet av :
Erik Öhlund jublar över ett av ÄIF:s mål. FOTO: KRISTER PALM

Erik Öhlund jublar över ett av ÄIF:s mål. FOTO: KRISTER PALM

UPPDATERAD/BILDEXTRA: ÄIF Hockey var nära poäng mot HC Luleå i hemmapremiären av division två norra. Men det blev en retsam förlust med 4-5 (1-2, 3-3, 0-0).

– Vi var värda minst en poäng. Det hade till och med kunnat bli seger om pucken studsat åt rätt håll, säger Johan Grönlund, spelande tränare.

20150117_0277

Hemmalaget började lite avvaktande men spelade upp sig allt mer ju längre matchen pågick. I sista perioden jagade ÄIF förgäves en kvittering.

– Det var riktigt nära att vi lyckats. Vi föll på ineffektivitet i Power play plus att vi tog några onödiga utvisningar. Men helt klart håller vi för att spela på division två-nivå. Snart kommer första segern, lovar Johan.

Trots förlusten finns det en massa positiva saker att glädjas åt för spelare och lagledning. Matchtempot är åter högt. Laget visar också att skickligheten finns för att på allvar kunna mäta sig med motståndarna i division två.

– Matchen mot Luleå var kul att lira, tycker Johan.

Älvsbyn mål gjordes av; Johan Grönlund, Peter Enholm, Anton Öberg och Jocke Lundqvist.

Se bildspel från matchen nedan:

FOTO: KRISTER PALM

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.