Villatomter till salu

14 DEC 2014
Skrivet av :

Planerar du på att bygga upp ett hus i Älvsbyns kommun men vet inte var du ska placera det? Leta inte längre, i skrivande stund finns nu 55 lediga tomter som står redo till förfogande.

Kommunen har under den senaste tiden fixat och rustat ett flertal villatomter som står till förfogande för de som är sugna på att bygga upp ett hus. Försäljningen utav tomterna startade för drygt ett år sedan och än finns det ett flertal kvar att köpa.

Lediga tomter

I Älvsbyns centralort står 19 tomter fullt redo, sju på Östermalm, fem på Västermalm, sex på Nygrensvägen och en på Nya Altuna.

– Sen har vi utspridda lite överallt, sju i Korsträsk, 11 i Vistträsk och 18 i Vidsel, berättar Anders Nilsson, Vd för Älvsbyns fastigheter AB.

Priset på en tomt ligger just nu på 120 kronor per kvadratmeter.

Förutom de 55 färdiga tomterna som finns till salu redan nu finns det även planer för 22 nya villatomter mittemot Pärlans förskola och 44 tomter mittemot Timmersvansens förskola.

Den som är sugen på att bli tomtägare kontaktar Vd:n för Älvsbyns fastigheter på 0929-723 41. Fram till årsskiftet är det Anders Nilsson, men från och med i januari tillträder Lennart Lundgren som ny vd för Älvsbyns fastigheter.

Du hittar dom lediga tomterna här.

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.