Polarcupen slog deltagarrekord

07 DEC 2014
Skrivet av :

BILDEXTRA: På lördagen genomfördes Polarcupen i bowling för nionde året med personer som har funktionsnedsättning i Älvsbyns HMK regi.

20141506_hkbowl_026

Peter Forsberg HMK:s ordförande var nöjd med Polarcupen

Peter Forsberg Älvsbyns HMK ordförande, hejade på sina egna spelare och verkade tycka att hela Polarcupen var en bra tillställning som lockat även många långväga gäster ända från Sundsvall och Bollnäs.


En dagstävling som lockat hela 86 spelare där deltagare både från Bollnäs och Sundsvall deltog. Luleå HIF, Piteå HIF och Skellefteå IF stod för de större lagen men även för ett bra motstång för hemmaklubb där inte minst klass A herrar lagspel bjöd på täta spel och hårfina skillnader i spelet om vandringsprisen.

20141506_hkbowl_003

Lennart Brandström ledare för KFUM Sundsvall var nöjd med tävlingarna och servicen i Älvsbyn.

Lennart Brandström ledare för KFUM Sundsvall var nöjd med tävlingarna trots att man kört 53 mil under fredagen. – Vi har blivit mycket väl omhändertagna på Polar Hotell med en mycket trevlig personal och god service för oss, säger Lennart.

Sedan tyckte han att de fått spela i en lite svårare bowlinghall än vad man är van vid, men det gör att vi får träna lite mer för denna bantyp när vi kommer hem.

– Nu är det bara det roligaste kvar, hemresan på 53 mil där sedan en av våra tävlande har ytterligare 15 mil kvar Bowlinggymnasiet i Bollnäs, avslutar en nöjd Lennart Brandström.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.