Ombyggnad av kommunhusets foajé

10 DEC 2014
Skrivet av :

Delar av kommunhusets nedre plan kommer snart att genomgå en förvandling, både vad gäller utseendet och placering av reception/växeln. Bland annat så kommer personalrummet att byta rum. I framtiden kommer reception/växeln och postrummet att förläggas där.

– Ombyggnationen startar i januari och planen är att det ska vara klart på ett par månader, säger Crister Lundgren på kommunen som har hand om projektet.

I och med att växeln byter plats kommer foajén att göras om. Även ett nytt konferensrum kommer att iordningställas. Anledningen till dessa ändringar är för att förbättra arbetsmiljön och göra det lättare att ta emot medborgare.

Om Skribenten
Robin är vår flitiga medhjälpare som med kameran i högsta hugg rycker ut innan vi andra hinner blinka. Du träffar honom med största sannolikhet på något av Älvsbyns musikarrangemang.