Kul Älvsbyn – tvåan nästa

17 DEC 2014
Skrivet av :
Erik Öhund är en av spelarna som vill upp till tvåan.

Erik Öhlund är en av spelarna som vill upp till tvåan.

ÄIF Hockey har bestämt sig. Som serieledare tar laget steget upp till division två efter nyår.
– Det bestämdes vid ett spelarmöte, berättar Mikael Johansson, lagledare.

Älvsbyn hade två alternativ. att spela fortsättningsserien i division två eller fortsätta i division tre med möjlighet till kvalspel framåt vårkanten. Spelarna valde att gå upp redan nu och möta tuffare motstånd. I division tre är ju ÄIF obesegrade.

Lagen som ÄIF får möta efter nyår blir Stil Hockey, Malmbergets AIF. Brooklyn Tigers HF och HC Luleå. Det innebär också fler matcher, minst åtta till, jämfört med sex om laget spelat kvar i division tre.
– Målet har ju hela tiden varit att ta steget upp till division två. Nu har ledning och spelare tillsammans valt denna väg för att klara kontraktet till nästa säsong, säger Johansson.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.