Bråk utanför Polar Hotell

02 DEC 2014
Skrivet av :

På måndagskvällen vid 23 tiden kallades Polis till Älvsbyn med anledning av att det var bråk utanför Polar Hotell.

20141202_polar_arkiv

Polar Hotell (Arkivbild)

Larmet som kom in var att det skulle vara 4-5 personer som var påverkade och uppträdde störande och bråkade med varandra. Även ambulans skickades till platsen eftersom en av personerna låg ner med skador i huvudet. En man född -94 fördes med ambulans till Sunderbyn. Sällskapet som varit bråkig utanför hotellet fortsatte sedan till ett hyreshus i centrala Älvsbyn där dom fortsatte bråka med varandra. Polis medtog en man född -93 för lob och kommer att utreda om någon i sällskapet gjort sig skyldig till brott.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.