Bjöd in 70 husvagnsgäster

06 DEC 2014
Skrivet av :

På lördagen bjöd Älvsbyns Kommun in de 70 husvagnsgäster som har plats på Kanis husvagnsparkering till ett välkomst-informationsmöte.

Under de två senaste åren har Kanis förändrats på många sätt och samtidigt har dess popularitet ökat betydande. Med nya nedfarter, nytt servicehus, konstsnö, snowpark och målet att låta de aktiva i backens verksamhet vara med i utvecklingen av Kanis.

Här har vi nu hela 70 husvagnsplatser nära en skidbacke, där vi kan bjuda på aktiviteter för hela familjen, där det nu denna säsong skall utvärderas om utvecklingen kan fortsätta med ett tjugotal husvagnsplatser till. – Nu måste vi vara säkra på att vi klarar av det hela och kan hålla en god kvalitet, säger Lars Nyberg.

Till våren fortsätter utvecklingen på Kanis med en nybyggnad av skid- och skidskyttestadion med tillhörande skidspårssystem.

Lars Nyberg som är arbetsledare på Älvsby Fastigheter och hälsade alla boende på Kanis välkomna in på Krogen för ett välkomnande med information om anläggningen och Älvsbyns Kommun. Till sin hjälp var även Sofia Sundh från kommunens näringslivskontor och Birgit Nilsson ordförande för Köpmannaföreningen, som alla bjöd på information om det mesta inom kommunen.

De husvagnsgäster som nu har sin husvagnsplats vid Kanis, kommer främst från fyrkantsområdet och det var fullt inne i Kanis Krogen vid denna välkomstinformation.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.