Älvsbyhus gör gott – pepparkakshus hjälper barn i nöd

05 DEC 2014
Skrivet av :

Pepparkakshus utvald

Älvsbyhus genomför en tävling i samarbete med Rädda Barnen. Bygg ett pepparkakshus i form av ett Älvsbyhus, fota och lägg ut på Facebook och/eller Instagram. För samtliga bidrag som kommer in skänker Älvsbyhus 100 kronor till Rädda Barnen och deras insatser för barn i katastrofhärjade områden.

Älvsbyhus gör detta som en avslutande aktivitet på sitt 70-årsjubileum detta år 2014. Den uppskattade tävlingen har tidigare genomförts under två år.

Till skillnad mot tidigare år utses ingen vinnare för det bäst bakade huset, utan i år blir alla deltagare vinnare av INGENTING –  men bidrar istället till ett bättre liv för världens barn.

– Älvsbyhus vision är att uppfylla människors dröm om ett nytt hem. Vi värnar också om dem som förlorat sina hem, särskilt barnen som blir extra utsatta. Därför känns det viktigt och bra för oss att kunna hjälpa barn och deras familjer att bygga upp nya liv i katastrofhärjande områden. Älvsbyhus gör gott  – och det känns bra för oss, säger Kent Johansson, VD Älvsbyhus.

För mer information om tävlingen, läs mer här I vår pepparkakshustävling vinner du INGENTING

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.