Välbesökt Adventsmarknad i Vistträsk

22 NOV 2014
Skrivet av :

Lördagens Adventsmatknad i Vistträsk besöktes av många, och i byagården var det trångt om plats, där det fanns väldigt mycket att titta på och köpa, från bröd till färdiginslagna tomtenissar. I affären tog tomtefar själv emot.


Kjell Andersson känd trubadur från Älvsbyn hade intagit ett hörn byagårde för att sälja sina CD skivor som förr i tiden. – Men några nya låtar har det inte blivit ännu i år, för det har varit ont om tid att hinna skapa en ny CD inför denna jul, sa Kjell Andersson.

Kommersen i övrigt var god och brödförsäljning, lotterier och diverse julprydnader sålde bra. Även många barn pysslade och slog in julkappar i väntan på tomtens ankomst klockan två.

Tomten hittade vi på plats i Nilssonsaffären som för dagen också blivit julpyntad under natten och där tomten Arne Nilsson tog emot barn med önskelistor och för fotografering.

Just när vi pratade med tomten så fick han besök av Thomas Strömgren som också önskade många snälla barn till jul. Så vem vet vem som var/är tomte det varvades med  ljudliga skratt.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.