Unga planerade Snowpark

13 NOV 2014
Skrivet av :

På onsdagskvällen bjöds intresserade av den så kallade Snowparken på Kanis in av de driftsansvariga för att få säga sitt inför årets uppbyggnad.

 

 

Gensvaret för denna inbjudan blev stort och bland de inbjudna gästerna kom det fram många idéer, som nu kommer att tillgodoses så gott det går vid byggandet av årets Snowpark.

– Vi måste lyssna på de unga som nyttjar detta i Kanisbacken, få en dialog om hur det skall se ut och hur vi skall driva arbetet med Snowparken under säsongen. På detta sätt bygger vi något bra som de vill ha och känner ett ansvar för det de gör, säger Lars Nyberg som är arbetsledare på Kanis.

Ett par nyheter släpptes också på onsdagen som har med vägval nedför backen att göra, som dels skapar säkrare åkning men även roligare åkning. Nu hoppas man bara på att snökanonerna skall få jobba och att det blir lite kyla med förhoppningsvis natursnö innan man får prova på de nya nedfarterna och en Snowpark som håller måtten.

Fakta:
Snowpark
Är ett friluftsområde i backe/terräng som gör att skidåkare och snowboardåkare kan utföra trick.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.