Nya villainbrott i Älvsbyn

17 NOV 2014
Skrivet av :

UPPDATERING: Ett villainbrott har anmälts i Älvsbyn. Denna gång på Löparhedsvägen. Larmet kom på söndagsförmiddagen och en polispatrull åkte ut för att göra en teknisk undersökning av brottsplatsen. Det är i skrivande stund okänt vad om stulits.

Men även stuggrannar till ett fritidshusområde i Korsträsk anmäler under dagen att ett fönster är krossats och en altandörr står på glänt i ett fritidshus, varför polis och ägaren kallas till platsen. Även här är det i okänt om vad som stulits.

Polisen uppmanar alla som sett eller hört någonting att höra av sig på telefonnummer 11414.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.