Julmarknaden i Storforsen tar en paus i år

18 NOV 2014
Skrivet av :

Storforsen Julmarknad
I år tar den traditionella och välbesökta julmarknaden i Storforsen en paus. Anledningen till detta är för att arrangörerna känner att det är dags att uppdatera konceptet och ta det till nästa steg.

– Vi behöver tid att utveckla det vidare, vi har ju hållit på i fem år nu. Men vi kommer tillbaka 2015, lovar Birgitta Forsman, marknadens arrangör, och lägger till att Storforsen Shop kommer i alla fall ha öppet under de planerade dagarna.

Tidigare år har marknaden ägt rum under 7:e och 8:e december. På grund av att marknaden krockar med andra marknader i länet kommer nästa års upplaga att hållas under första adventhelgen istället, som nästa år infaller den 28:e och 29:e november. Detta för att fler utställare ska få chans att komma och sälja.

TEXT: ROBIN NILSSON, FOTO: PETER LUNDBERG

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.