Anders och Johan hejade på Chelsea

09 NOV 2014
Skrivet av :

Anders Jonsson och Johan Nilsson från Älvsbyn reste i veckan till Liverpool för att se på fotboll under lördagen. Här följer några små reserader via Anders FB.


Det regnade då de gick från hotellet till Arenan, sedan kom solen fram under matchen! Vi fick se en medelmåttig match, men med en fantastisk stämning på Chelsea läktaren, tillskillnad mot den större Liverpool läktaren, Anfield arenan var fullsatt, alltså 44.000 personer!  Chelsea vann med 2-1.

– Vi värmde upp först på en Pub i närheten av Arenan, där vi träffade de så trevliga Liverpoolfansen från Stockholm, Malin Gärdström och Helen Ekstam, som åkt tåg via London till Liverpool!

Sedan inträffade det otroliga att en känd TV-kanal ville göra intervju med mig och Johan på Puben, som med våra inköpta blå/(röda) halsdukar skulle heja på Chelsea i intervjun !

Även om inte spelet värmde så var det en fantastisk känsla att vara med den uppspelta Chelseaklacken som HELA TIDEN i 95 minuter sjöng sina ramsor!

Sen blev tid att göra Liverpool för Anders och Johan genom att fira Chelseas seger, på Cavern Club där 2 tvillingar spelade coverlåtar från mina Favoband Beatles och Rollingstones, helt fantastiskt!

Tidig nu på söndagmorgonen kom taxin och skjutsar de två till bussstation för färd mot Manchester och flyg till London för ATP-tennis från kl. 12.00 lokal tid i London.

Life Is Good! Via Facebook från Anders Jonsson och Johan Nilsson.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.