Tuff camp om segern AIK Solna

12 OKT 2014

STORT BILDEXTRA: AIK Solna:s U12 lag tog hem segern i finalen av Sportringen Cup 2014 efter en seger med 5-2 (1-1) mot Kiruna IF.

Det gick inte att missta sig på glädjen efteråt vid prisutdelningen som innebar två pokaler till AIK Solna, dels en pokal att förvalta samt vandringspokalen för Sportringen Cup 2014 nya tag kommande år.

Under matchens inledning var det två taggade lag på isen där AIK Solna tog ledningen efter 06:10 som följdes av kvittering till 1-1 vid 10:35 i första perioden.

I andra perioden bjöd på ett mer avvaktande spel så 2-1 ramlade in först 04:39 och kvitterades till 2-2 05:34 vart efter AIK Solna tog tillbaka ledningen till 3-2 vid 08:15.

Sedan följde lite havsigt spel och Kiruna dog på sig en onödig trippingutvisning vid 08:35 och AIK satsade i Power Play men fick ingen utdelning då. Sen släppte Kiruna på sitt spel och drog på sig ytterligare 2 utvisningar där inte AIK Solna fick någon utdelning i Power Play men gjorde ändå två mål till dels 4-2 vid 10:30 och och vinstmålet 5-2 14:44 då det endast var 16 sekunder kvar av matchen.

På tredje och bronsplats har vi Antnäs/Brooklyn och fyra Clemensnäs HC.