Tillvaron är upp och ner för Viktor

03 OKT 2014
Skrivet av :
Viktor i italienska alperna för träning med svenska militärlandslaget.

Viktor i italienska alperna för träning med svenska militärlandslaget. Men sista dagarna blev han ”snuvad” på konfekten.

”Trots att jag är på en väldigt vacker plats, bor på ett grymt hotell och har fantastisk mat så kan jag tyvärr inte uppskatta någonting av det just nu”, skriver skidåkaren Viktor Brännmark, från Älvsbyn, på sin blogg direkt från Toblach i italienska alperna där han befunnit sig den senaste tiden tillsammans med de övriga åkarna i svenska Militärlandslaget.

Anledningen är en förkylning som saboterade sista dagarna på det Viktor tidigare kallat ”Mitt livs bästa träningsläger”.

”Har som sagt inte haft en enda sjukdag sedan april och allting har gått precis som jag velat. Självklart får man motgångar under ett träningsår men man tappar liksom perspektivet när man endast tränar, äter och sover. Det känns liksom helt fel att inte kunna träna, kroppen känns ”smutsig” på ett konstigt sätt”, berättar han.

Rubriken ”Upp och ner, ner och upp” i sitt senaste blogginlägg förklarar han så här:

”Rubriken syftar både på landskapet i Toblach, min hälsa för tillfället samt mitt humör just nu”.

På denna bild ser Viktor ut att ha en ganska behaglig tillvaro. Men som elitidrottare är "lata" dagar lika med pest. Allra helst eftersom en förkylning tvingade honom at ta det lugnt.

På denna bild ser Viktor ut att ha en ganska behaglig tillvaro. Men som elitidrottare är ”lata” dagar lika med pest. Allra helst eftersom en förkylning tvingade honom att ta det lugnt.

I dag, fredag, åkte Viktor och hans landslagskompisar hem till Sverige igen.

Följ Viktor och hans vardag som elitidrottare på bloggen…

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.