Spökkväll med spökjakt

31 OKT 2014
Skrivet av :

BILDEXTRA: På torsdagskvällen arrangerade Älvsby Köpmannaförening och Älvsbybygdens annonsblad Spökkväll med spökjakt under en och en halv timme. Där ca 400 barn letade spöken i ett antal angivna affärer.

 

De butiker som var med på kartan var ett spöke placerat inne i affären. Barnen gick till de butiker på kartan och leta reda på spöket. Det letades intensivt, för att då man hittat alla spöken gick till slutmålet inne på nya ICA och barnen fick då en ”skatt”.
Där alla inlämnade kartor är sedan med i en extra dragning där alla som har stämplat rätt i rutorna har chans att vinna presentkort hos Älvsby köpmannaförening.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.