Plat fall även mot Clemensnäs HC

11 OKT 2014

Kämparglöden fanns hos Älvsby IF Hockeygrabbar U12 även i den andra matchen i Sportringen Cup 2014.

Från början av 1:a perioden gick det bra men efter 01:52 när motståndarna fick sitt första mål så började man se lite att skridskoåkningen var lite sämre och det var mer vilja som fick laget att kämpa på.

14:02 kom andra målet baklängesmålet och den väntande periodvilan hägrade tydligt.

Efter periodpausen så var det som om allt föll ihop, då motståndet var oövervinnerligt 3:e 00:46, 4:e 02:46, 5:e 05:05 med en Timeout sedan fortsatte målen att rulla in och till slutresultatet fastställdes till 10-0 till Clemensnäs HC så var det ett trötta Älvsby IF Hockeygrabbar U12 som tackade för god match.

Huvudtränaren Robert Janeheim menar att laget tappat spelare som gått till andra klubbar och några som slutat helt, och att de som nu är kvar gör bra ifrån sig ändå. – Det viktigaste är att alla får spela en cup på hemmaplan och inte behöva sitta på bänken utan att få spela säger han.

20:15 återstår den tredje matchen, då mot AIK Solna, se hur det går här !

Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.