Medaljregnet i Sotji sett från vallaboden

17 OKT 2014
Skrivet av :

Fredagens lunchföreläsning på Folkhögskolan hade lockat ett drygt tjugotal åhörare då Rickard Larsson berättade om det Svenska Medaljregnet vid OS i Sotji.

Rikard Larsson, en av vallarna i det svenska OS längdteamet som till vardags jobbar vid idrottslinjen på Älvsby folkhögskola. På fredagen föreläste han om hur dessa framgångar tolkades ute i Vallatboden.

Glädje inom laget, teamet framgångar gjorde det lätt att jobba. Det känndes inte som några motgångar men det var tufft att jobba så många timmar per dygn. Han kände en stor tacksamhet och stolthet att få vara med då det gick bra för alla Svenskar.

Rickhard största önskan är att även denna säsong få jobba med detta team, men det är inte klart ännu.

Det var Älvsby Rotary och Älvsby folkhögskola som stod som arrangöre.

Foto: Marianne Kortesoja

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.