Hög puls hos Årets företagare

19 OKT 2014
Skrivet av :
Charlotta "Lotta" Lundberg och Peter Lundberg - Årets företagare i Älvsbyn.

Charlotta ”Lotta” Lundberg och Peter Lundberg – Årets företagare i Älvsbyn.

Peter Lundberg och hans fru Charlotta är vinnare av utmärkelsen ”Årets Företagare”.
– Priset känns som ett bevis för att vi gör någonting rätt, säger ”Lotta”, glad och stolt pristagare tillsammans med sin man.

Makarna driver P Lundbergs Plåtslageri. Ett bolag som fyllde tio år den 7 september. ”Lotta” minns till och med klockslaget.
– Företaget föddes den dagen klockan 21:54. Det var då vi var redo att trycka på registreringsknappen.

Från början var tanken att starta ett enmansföretag. Men redan efter fyra månader rekryterades första medarbetaren. I dag uppgår personalstyrkan vid P Lundbergs Plåtslageri  till 14 anställda och bolaget har dessutom byggt en ny industrilokal på Altuna.

Titeln ”Årets företagare” tycker paret är hedrande.
– Bara att nomineras var stort. Att vinna är jättekul. Men jag måste erkänna att min puls är hög, säger ”Lotta” när utmärkelsen mottas.

Priset och beviset på ”Årets företagare”, den lilla tjärtunnan, har redan en bestämd plats.
– Den hamnar på kontoret i nya lokalen, säger ”Lotta”.

Juryns motivering:

”Tillsammans har de visat på en unik kombination av kompetens vid utvecklingen av sitt företag. Dessutom har de förmågan att omge sig med duktiga medarbetare. Med sin tilltro investerar de för framtiden”,

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.