Guldsmycken byte vid nytt villainbrott

20 OKT 2014
Skrivet av :
En bismarklänk av den här typen stals vid ett villainbrott i Älvsbyn på måndagen.

En bismarklänk av den här typen stals vid ett villainbrott i Älvsbyn på måndagen.

Guldföremål, bland annat en bismarklänk och förlovningsringar, stals vid ett inbrott i en villa på Innergatan i Älvsbyn.  Inbrottet upptäcktes på måndagseftermiddagen och polisen larmades klockan 17:32.

Tjuven eller tjuvarna tog sig in i huset genom att krossa rutan till ytterdörren på framsidan av huset.  Sedan har hela bostaden genomsökts med stor oreda som följd, uppger polisen som varit på plats. En teknisk undersökning kommer att göras.

Tips eller iakttagelser lämnas till polisen.

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.