Guldsmycken byte vid nytt villainbrott

20 OKT 2014
Skrivet av :
En bismarklänk av den här typen stals vid ett villainbrott i Älvsbyn på måndagen.

En bismarklänk av den här typen stals vid ett villainbrott i Älvsbyn på måndagen.

Guldföremål, bland annat en bismarklänk och förlovningsringar, stals vid ett inbrott i en villa på Innergatan i Älvsbyn.  Inbrottet upptäcktes på måndagseftermiddagen och polisen larmades klockan 17:32.

Tjuven eller tjuvarna tog sig in i huset genom att krossa rutan till ytterdörren på framsidan av huset.  Sedan har hela bostaden genomsökts med stor oreda som följd, uppger polisen som varit på plats. En teknisk undersökning kommer att göras.

Tips eller iakttagelser lämnas till polisen.

 

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.