Årets Pärla – ett smakfullt val

19 OKT 2014
Skrivet av :
Cafe Storgatan, CSG, är Årets pärla bland företagen i Älvsbyns kommun. Cafe Storgatan, CSG, är Årets Pärla bland företagen i Älvsbyns kommun. På bilden syns; Kim Abbemo, Sara Magnusson, Sandra Granström och Amanda Granström

Cafe Storgatan, CSG, är Årets Pärla bland företagen i Älvsbyns kommun. På bilden syns; Kim Abbemo, Sara Magnusson, Sandra Granström och Amanda Granström

Cafe Storgatan, CSG, är vinnare av Näringslivsgalans mest prestigefyllda pris, Årets pärla – folkets val. Det var en förkrossande seger. CSG fick hela 72 procent av rösterna.
– Superkul! Tack alla ni som äter, fikar och handlar hos oss, hälsar Sandra Granström, överlycklig ägare.

 

Till skillnad från pristagarna i övriga kategorier (som utses av en jury) röstas vinnaren av Årets pärla fram av allmänheten via Näringslivsgalans hemsida. Och Cafe Storgatan verkar bokstavligen ha fallit älvsbyborna i smaken.

– Vi satsar på kvalitet med hembakat och hemlagat. Det är kul och det tänker vi fortsätta med. Hoppas att ni fortsätter komma till oss, säger Sandra som fick rungande applåder av de drygt 300 närvarande när CSG presenterades som vinnare.

Cafe Storgatan har blivit en uppskattad mötesplats mitt i byn, Sandra och hennes anställda har fått älvsbyborna att kvällstid mötas på lokal. Det ger också liv åt centrum.

Caféet erbjuder flera alternativ; lunchmenyer, fikabröd, smörgåsar, hamburgare, fräscha sallader och varje fredag dukas en trerätters after work-bufé upp med två sittningar. CSG har också fullständiga rättigheter och kan skräddarsy menyer till sällskap om så önskas.

Cafe med dopp. Personalen på CSG laddade upp med Hot tub inför galakvällen som slutade med en härlig triumf. FOTO: FACEBOOK

Cafe med dopp. Personalen på CSG laddade upp i Hot tub inför galakvällen som slutade med en härlig triumf. FOTO: FACEBOOK

 

Priset Årets Pärla delades ut av Anette Grundström från galans huvudsponsor Sparbanken Nord.
– Med god service och ett anpassat koncept har de skapat en mötesplats. De har fått Älvsbyborna att gå ut och ta en matbit eller en fika på kvällstid, läste Anette upp när vinnarkuvertet öppnades.

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.