Positiv sommar för Storforsen

15 SEP 2014
Skrivet av :

Årets sommarsäsong har varit bra i Storforsen. Vädret har varit underbart och besöksstatistiken visar positiva siffror. Varje vecka det varit kanonväder har parkeringarna varit överfulla. Därför har man i år öppnat skogsparkeringarna för att alla bilar ska kunnat få plats.

Ulrica Hamsch, näringslivsutvecklare på Älvsbyns kommun, är helt klart nöjd över den gångna sommaren.

– Jämfört med förra året så har det varit färre besökare, men det har ju att göra med att Diggiloo var ifjol. I år har det inte varit stora evenemang som lockat, utan i år är det Storforsen som varit dragplåster. Och det är ju jätteroligt.

Förutom att titta på den vackra och mäktiga forsen valde även flera besökare att svalka av sig och ta sig ett dopp i ”döda fallet” när sommarvärmen blivit för mycket.

TEXT: ROBIN NILSSON

 

Sportringen v 38

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.