På gång inom Fritid & Kultur

14 SEP 2014
Skrivet av :

Storband återvänder med dansk jazzsångerska

Den 3 oktober återvänder storbandet Norrbotten Big Band till Älvsbyn. Med sig har de den danske jazz- och rocksångerskan Cæcilie Norby och den göteborgska jazzbasisten och kompositören Lars Danielsson. Under ledning av Joakim Milder kommer de tillsammans att bjuda publiken på bland annat låtar av Joni Mitchell och The Temptations.

Konserten börjar 19:00 på Forum. Entrépriset är 100 kronor (ungdomar under 25 år går in gratis), förköp görs på Biblioteket.

Utställning i annorlunda tappning

I slutet av vecka 41 välkomnas besökare på biblioteket av ett minst sagt udda, men glatt gäng. Då kommer det nämligen att anordnas en utställning om författaren Lennart Hellsings kultklassade, och bioaktuelle, figur Krakel Spektakel.

Fler evenemang hittar du på Älvsbyns kommuns hemsida www.alvsbyn.se/evenemang

TEXT: ROBIN NILSSON

Sportringen

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.