Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/plugins/adrotate-pro/adrotate.php on line 55

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/plugins/fs_rss/fs_rss.php on line 297

Notice: Undefined variable: sidebar_id in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/function-regist.php on line 57

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/fontloader.php on line 25

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/fontloader.php on line 25

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/fontloader.php on line 25

Warning: include_once(/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/really-simple-captcha.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 105

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/really-simple-captcha.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 105

Warning: include_once(/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/cbnet-really-simple-captcha-comments.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 107

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/cbnet-really-simple-captcha-comments.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 107

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 108

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 119

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 133

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 170

Deprecated: Den anropade konstruktormetoden för klassen WP_Widget i adrotate_widgets är tagen ur bruk sedan version 4.3.0! Använd __construct() i stället. in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5472
Älvsbynews – Just Nu » Möt våra nya bloggare: Anneli och Viktor

Notice: Undefined index: dirname in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php on line 142

Notice: Undefined index: extension in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php on line 143

Möt våra nya bloggare: Anneli och Viktor

14 SEP 2014
Skrivet av :
Anneli Lundberg

Anneli Lundberg

Mat, litteratur och filosofiska funderingar. Anneli Lundberg delar via sin blogg med sig av sin vardag. Du kan förvänta dig smått och gott – bokstavligen genom hennes goda recept.

Viktor Brännmark speglar i sin blogg tillvaron som elitåkare i skidor. Följ hans tuffa träningspass, Viktor älskar smärta.

Så här beskriver Anneli sig själv: Lärare, mamma, fru, vän, släkting, bokmal, amatörskådis, körsångare, mat- och vinälskare, barnafostransintresserad, debattglad och latmask.

Om sin blogg skriver hon följande:

”Här finns plats för stort och smått. Det skrivs om min fina, stora familj, om mitt jobb som gymnasielärare, om mat i allmänhet och LCHF i synnerhet, om litteratur och filosofiska funderingar. Just nu skriver jag en hel del om vårt sockerfria år, som innebär att vi inte köper något socker utan istället sparar pengarna till en utlandsresa för hela familjen. Välkommen!”

Sportringen

Viktor Brännmark levererar följande fakta om sig själv:

Viktor Brännmark

Viktor Brännmark

Född: 27 april 1992

Längd: 175 cm

Vikt: 73 kg

Uppvuxen: Älvsbyn, Norrbotten

Bor: Östersund

Klubb: Älvsby IF SK (2000-2010), Bodens SK (2010 – ) University of Alaska Anchorage Ski Team (2012-2013)

Familj: Mamma Mona, pappa Staffan, lillasyster Elin, hunden Nilas

Gör: Bor och tränar i Älvsbyn

Äter: Allt. Och mycket.

Dricker: Mjölk, vatten, kaffe

Starka sidor: Målmedveten, engagerad

Svaga sidor: Otålig, har ibland svårt att koppla bort tävlingsdjäveln i mig. Ojämnt humör.

Favoritpass: Rullskidsintervaller i kyrkbacken, Älvsbyn.

Favoritväxel: Fyrans växel, skate. Untz untz.

Drömmer om:Hoppa bungee-jump, bli astronaut, bestiga Mount Everest m.m m.m

Det här visste du inte om mig: Har vunnit kommunmästerskapen i matte en gång och blivit tvåa en gång.

Bästa idrottsminne: Mina två fjärdeplatser i Borås säsongen 2014!

Motto: Älska smärtan.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.