Kulinariska läckerheter och missade bussar

21 SEP 2014
Skrivet av :

stekta-c3a4pplen

Helstekta äpplen i ugn. Chevré- och spenatpaj med med valnötter och lite päron. Sockerfri glass med jordgubbar, vindruvor och jättegod chokladsås till barnen.

carbonaraHär hittar du även receptet på en supergod ”spagetti” Carbonara med shiritakinudlar istället för spagetti.

Vår filosof och krönikör Anneli Lundberg bjuder på många godbitar plus några händelser ur verkliga livet som föräldramöten och felaktiga tidtabeller för bussarna från Älvsbyn som lämnade henne stående på byn.

Läs mer på hennes blogg…

Sportringen v 38

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.