Nybyn IK startade upp terrängdag

16 AUG 2014
Skrivet av :

BILDEXTRA: På lördagen genomförde Nybyns IK sin första terrängdag, genom att bjuda in till ett terränglopp på ca 8 km på stigar, traktorspår samt helt obanad terräng eller att ta med dig hela familjen, hunden, barnvagn ut längs 1-3 km elljusspår i valfritt tempo.

Terränglopp blev en uppgörelse mellan Richard Marklund, Ahmed Hassan och Krister Hansén som startade och efter ca 8 km var det Ahmed Hassan som segrade, Krister Hansén  på andra plats och  Richard Marklund på tredje plats. Efter loppet delades medaljer ut av
klubbens ordförande Berit Hardselius.

Ett första försök på att starta upp en årligt återkommande terrängdag för hela familjen i Nybyn gick i mål med bara glada miner från arrangörernas sida.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.