Ny seger för damernas utvecklinglag

10 AUG 2014
Skrivet av :
Emelie Hjertberg gjorde tre mål i segermatchen mot ÖIF/HIF. (Arkivbild).

Emelie Hjertberg gjorde tre mål i segermatchen mot ÖIF/HIF. (Arkivbild).

Emelie Hjertberg gjorde tre mål och Ida Jonsson två när Älvsby IF 2 vann returmötet borta mot Öjebyn/Hemmingsmark med 5-2 (2-0) tidigare i veckan. Därmed har ÄIF inlett höstsäsongen i division 4 södra på ett strålande sätt.  Totalt 9-3 på de två matcher som spelats. Båda mot samma motstånd.

–  En styrka i sig att kunna sätta bollarna och vinna matchen trotts att spelet inte är det bästa, skriver Gabriella Grahn, assisterande tränare på sin blogg. 

Ida Jonsson svarade för två mål.

Ida Jonsson svarade för två mål.

Efter var sitt mål av Ida Jonsson och Emelie Hjertberg kunde Älvsbyn gå till pausvila med en 2-0-ledning. I början av andra reducerade ÖIF/HIF. Då blev det lite nerv i matchen. Men redan minuten efter replikerade Emelie Hjertberg när hon satte sitt andra mål för dagen.

Visserligen reducerade ÖIF/HIF på nytt. Men nya mål av Ida respektive Emelie gjorde att ÄIF vann en ganska komfortabel seger.

Caroline Berell svarade för en bra insats i målet.

Caroline Berell svarade för en bra insats i målet.

Två vinster på raken efter sommaruppehållet bör stärka självförtroendet inför kommande uppgifter. Alla i Älvsbyn ska ha beröm för sin insats. Ett extra plus till målskyttarna Ida Jonsson och Emelie Hjertberg samt målvakten Caroline Berell.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.