Stort intresse för Älvsbyhus på Husknuten i Göteborg!

10 AUG 2014
Skrivet av :

u0jbgrugn1h5eoaedmdlUPPDATERAD: I dag, söndag 10 augusti, etablerar sig Älvsbyhus på Husknuten i Göteborg. Första gången företaget deltar på ett husexpo. Där visas den populära 1-plansvillan Tyr. Intresset var stort. Många kom för att titta på visningsvillan under första dagen. Detta är ytterligare en aktivitet där Älvsbyhus visar upp sig och det utbud bolaget har. Älvsbyhus är Sveriges största hustillverkare och har så varit under hela 2000-talet (Byggfakta). Hustillverkaren tar nu steget och exponerar sig extra på västkusten genom denna satsning.

Kent Johansson, VD, finns på plats i Göteborg.

Kent Johansson, VD, finns på plats i Göteborg.

Etableringen sker i nära samråd med de försäljningsagenter som agerar i regionen. Agenterna har många års erfarenhet från försäljning av Älvsbyhus och ser detta som ett mycket bra komplement till de visningshus som finns i regionen. I Göteborg presenteras Älvsbyhus husmodeller, som under senaste åren har utvecklats mycket med både kök, badrum, golv och trappa med mera. Både husens standard och tillval har utvecklats och utökats.

Intresset för Älvsbyhus visningsvilla i Göteborg var stort under söndagen. FOTO: ELISABETH ENNEFORS.

Intresset för Älvsbyhus visningsvilla i Göteborg var stort under söndagen. FOTO: ELISABETH ENNEFORS.

Att valet föll på just 1-plansmodellen Tyr kändes naturligt för Älvsbyhus. Det är en  av de mest populära husmodellerna, mycket beroende på den ljusa och öppna planlösningen. Totalt finns det 16 husmodeller i Älvsbyhus husprogram. Hela utbudet kommer besökarna att kunna ta del av i visningshuset.

Under husexpots första dag tilldrog sig Älvsbyhus stort intresse.

– Många besökare. Jättekul, hälsar Elisabeth Ennefors, kommunikationschef.

Jennifer Lidström Eriksson, Petra Andersson och Jennifer Johansson har inrett visningshuset. FOTO: PETTER JOHANSSON

Jennifer Lidström Eriksson, Petra Andersson och Jennifer Johansson har inrett visningshuset. FOTO: PETTER JOHANSSON

Som pricken över i:et har Älvsbyhus samarbetat med designskolan Art Collage, Göteborg, som inrett huset. Tre unga kvinnor har med nya och kunniga ögon skapat en mycket fräsch och modern insida.

– Det ska bli mycket spännande att få vara med och etablera Älvsbyhus på ett husexpo, det är första gången vi gör det och det känns som en historisk dag i det perspektivet. Dessutom är Husknuten ett etablerat område med gott renommé, vilket gör att satsningen känns helt rätt och trygg. Säger Frank Ljungstedt, svensk försäljningschef.

Under invigningssöndagen kommer bolagets VD Kent Johansson samt svenske försäljningschefen Frank Ljungstedt att finnas på plats. Älvsbyhus hälsar alla varmt välkomna att träffa dem, försäljningsagenter, inredare samt besökare under dagen. Området är öppet mellan kl. 12.00-15.00.

Under måndag och tisdag (11-12/8) har hela svenska säljkåren konferens i Göteborg (Hotell Liseberg). Då kommer Älvsbyhus även att åka ut till Husknuten med gruppen, på måndag 11/8, ca kl. 16.00.

Även då finns Kent Johansson med.

Fakta:

Älvsbyhus är en internationell koncern med verksamhet i Sverige, Finland och Norge. Bolaget bildades 1944 som Norrfjärdens Träförädling. Verksamheten utvecklades och 1960 sattes det första Älvsbyhuset upp. Nu har över 37 000 hus levererats till kunder i Sverige, Finland och Norge. Bolaget har fyra fabriker, tre i Sverige och en i Finland. Bolaget leds av tredje generationen av familjen Johansson, sonsönerna Kent och Stefan Johansson är VD respektive vice VD/byggchef.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.