Fynd från sommarens utgrävningar visas

28 AUG 2014
Skrivet av :

Under sommaren gjordes utgrävningar mellan Tvärån och Sikfors. På söndag, den 31 augusti, presenteras fynden i Älvsbyns kommunbibliotek. Den som önskar kan även följa med på en guidad visning av de hittade stenåldersboplatserna i området.

Arkeologerona vid Norrbottens museum, Frida Palmbo och Carina Bennerhag, visar sommarens fynd och berättar om utgrävningarna mellan klockan 11:00 och 12:00.

Klockan 13:30 – 14:30 bjuder de på en guidad visning. Skyltning finns från Älvsbyn och Stenvalls Träindustrier i Sikfors.

Arkeologi

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.