Fynd från sommarens utgrävningar visas

28 AUG 2014
Skrivet av :

Under sommaren gjordes utgrävningar mellan Tvärån och Sikfors. På söndag, den 31 augusti, presenteras fynden i Älvsbyns kommunbibliotek. Den som önskar kan även följa med på en guidad visning av de hittade stenåldersboplatserna i området.

Arkeologerona vid Norrbottens museum, Frida Palmbo och Carina Bennerhag, visar sommarens fynd och berättar om utgrävningarna mellan klockan 11:00 och 12:00.

Klockan 13:30 – 14:30 bjuder de på en guidad visning. Skyltning finns från Älvsbyn och Stenvalls Träindustrier i Sikfors.

Arkeologi

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.