Firade segern med intervallpass

04 AUG 2014
Matilda Granström gjorde tre mål i bortamatchen mot ÖIF/HIF.

Matilda Granström gjorde tre mål i bortamatchen mot ÖIF/HIF. FOTO: FACEBOOK

Älvsbyns utvecklingslag för damer började höstomgången på bästa sätt. Seger med 4-1 (3-0) borta mot Öjebyn/Hemmingsmark. Matilda Granström gjorde tre av målen!

– Nu tänker jag fira vinsten med ett intervallpass, kan man avsluta veckan på ett bättre sätt? skriver Gabriella Grahn, assisterande tränare på sin blogg efter matchen som spelades i söndags.

Matilda Granström gjorde 1-0 och 2-0 i den 22:a respektive 23:e matchminuten. Sex minuter före pausvilan ökade Lovisa Westerlund Älvsbyns ledning till 3-0.

Sedan fick ÄIF en enkel resa mot seger. Mitt i den andra halvleken gjorde Matilda sitt tredje mål innan ÖIF/HIF fick ett tröstmål med kvarten kvar att spela.

– En stabil insats av samtliga tjejer, tycker Gabriella och fortsätter:

– Spelet fungerade bra, inte felfritt men klart godkänt. Kul att se att tjejerna kan ta hem matchen ”på egen hand” utan hjälp från A-lagsspelare och att de tjejer som fick prova på nya positioner tog sig an utmaningen på ett mer än godkänt sätt! Nu laddar vi om för returmötet som sker redan på onsdag!