Älvsbyn nollade av Öjebyn

07 AUG 2014
Olle Sundkvist en av de bättre i Älvsbyn.(Arkivbild).

Älvsbyn förlorade höstpremiären borta mot Öjebyn med 0-2 (0-2).

– Men vi skapade flera chanser i första halvlek. Om vi satt någon av dessa hade kanske matchen slutat annorlunda, säger Kjell Ernstsson, tränare i Älvsbyn.

Bästa läget hade Olle Sundkvist i mitten av första halvlek. På en hörna av Johannes Holmqvist fick Olle chansen att nicka bollen i princip öppet mål men missade. Istället gjorde Öjebyn 0-1 i anfallet efter.

Hemmalaget kunde också utöka sin ledning innan paus genom ett konstigt mål där en långboll studsade olyckligt för Älvsbyn del och friställde målskytten Anton Andersson.

Trots resultatet spelade Älvsbyn bättre i första halvlek och skapade mer. Bland annat så brände Abdalla Hassan ett friläge.

– I andra halvlek kom vi aldrig in i matchen igen och skapade i princip ingenting. Det slarvades också en hel del, tycker Ernstsson.

Bäst i Älvsbyn var Viktor Lundström och Olle Sundkvist.