Älvsbyhus satsar i Småland och visar fabriken i skånska Bjärnum

29 AUG 2014
Skrivet av :
Det populära vinkelhuset Regin.

Det populära vinkelhuset Regin.

Älvsbyhus satsar extra i Småland och bygger ett helt nytt visningshus i Växjö som har premiäröppning söndag 7 september, klockan.12.00 -15.00. Modellen är en av de allra populäraste, vinkelhuset Regin.

Säljaren Jonas Karlsson genomför i samband med invigningen av huset, även en visningshelg där fyra olika modeller visas på en och samma dag.

– Perfekt för dem som kanske står mellan val av storlek på hus, att få se och uppleva alla dessa modeller under samma dag, meddelar kommuniaktionschefen Elisabeth Ennefors i ett pressmeddelande.

Mer information att läsa finns på här…

Planlösning i husmodellen Regin.

Planlösning i husmodellen Regin.

Den 4 september bjuds allmänheten in till visning av Älvsbyhus fabrik i Bjärnum, Skåne.

Så här skriver företaget i sin inbjudan:

”En av Älvsbyhus många fördelar är produktionstekniken. Väl beprövad under mer än 50 år. Husen byggs i moduler inomhus i varm och torr miljö. Bra för både hus och medarbetare. Väl ute på plats blir byggtiden med tekniken med färdiga moduler mycket kort och effektiv, vilket är en otrolig styrka med tanke på de väderförhållanden som kan råda.”

Älvsbyhus har i dag fyra produktionsanläggningar. Basanläggningen är fabriken i Älvsbyn, där även sågverk och snickeri finns. Bolaget har också fabriker i Vålberg (Värmland), Bjärnum (Skåne) och i Kauhajoki (Finland). Totalt producerar Älvsbyhus cirka 800 stycken hus i år, vilket gör dem till största hustillverkaren i Sverige.

I och med att bolaget firar 70-årsjubileum i år, genomförs en visning av Bjärnumfabriken, torsdag 4 september, kl. 13.00-14.45. Då kan intresserade besökare se och ta del av den teknik som ligger bakom produktionen av husen. Hur början på en familjs stora dröm startar, drömmen om ett eget hem.

Samtidigt presenterar Älvsbyhus sin nye säljrepresentant i Kristianstad, Niklas Lindén, som har sitt säte i fabriken i Bjärnum: Niklas började på Älvsbyhus denna vår och har gedigen erfarenhet från branschen.

Ansvarig för fabriken är fabrikschef Tomas Marke.

– Att få visa upp vår produktion för intresserade husköpare, samarbetspartners och andra besökare känns fantastiskt. Jag har arbetat här i 16 år och trivs fortfarande lika bra som när jag började. Jag är mycket stolt att vara en del av Älvsbyhus historia, utveckling och de kvalitativa husen vi producerar. Säger Tomas Marke och hälsar alla varmt välkomna till visningen!

Anmälan till visningen görs via Älvsbyhus hemsida och ett anmälningsformulär Välkommen på fabriksvisning i Bjärnum!

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.