Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/plugins/adrotate-pro/adrotate.php on line 55

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/plugins/fs_rss/fs_rss.php on line 297

Notice: Undefined variable: sidebar_id in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/function-regist.php on line 57

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/fontloader.php on line 25

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/fontloader.php on line 25

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/fontloader.php on line 25

Warning: include_once(/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/really-simple-captcha.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 105

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/really-simple-captcha.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 105

Warning: include_once(/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/cbnet-really-simple-captcha-comments.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 107

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/cbnet-really-simple-captcha-comments.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 107

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 108

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 119

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 133

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 170

Deprecated: Den anropade konstruktormetoden för klassen WP_Widget i adrotate_widgets är tagen ur bruk sedan version 4.3.0! Använd __construct() i stället. in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5472
Älvsbynews – Just Nu » SM i Rallycross på Högheden

Notice: Undefined index: dirname in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php on line 142

Notice: Undefined index: extension in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php on line 143

SM i Rallycross på Högheden

11 JUL 2014
Skrivet av :
20140710_sm_002

Arne Lind, Thobias Eklund och Göran Östman från Älvsby Motorsällskap

Helgens SM i Rallycross på Högheden blir en repris på fjolårets båda SM tävlingar. Det har jobbats intensivt de senaste dagarna med att lägga ut salt för att bidna banans material och ge goda förutsättningar för en bra SM tävling berättar Arne Lind Tävlingsledare.

20140710_sm_009

ÄMS ordförande Göran Östman

I övrigt så pågår tre stora om/tillbyggnadsprojekt på Högheden, men det arbetar vi vidare med under hösten/vintern säger klubbens ordförande Göran Östman.

20140710_sm_024

Två nöjda tävlingsledare med sin ordförande ser fram mot mycket besökare på lördag.

Ser vi till helgens tävling så är det lite synd att vi fått ett mindre startfält i år med bara 48 anmälda, säger biträdande tävlingsledaren Tobias Eklund. Det är främst i klass 2  2400  som tappet skett och man har inte direkt svar på vad det kan beror på.

20140710_johansson

Viktor Johansson

20140710_sm_086

Thomas Öhman

Men samtidigt är det också så att det är där i klass 2  2400 som de norrbottniska chanserna finns med, Viktor Johansson, Niklas Mörtsell och Niklas Nårsa från hemmaklubben Älvsby Motorsällskap.

I klass 1 Super Nationell har vi hemmaåkaren Thomas Öhman ÄMS och trion Mikael Sandberg, Andreas Sandberg och Lars Englund från Kalix samt Dennis Bergström Piteå som de Norrbottniska namnen, som slåss mot topptrion Daniel Wall MSK Kvarnvingarna, Ulf Eriksson Oskarshams RRC och Jimmy Holmkvist Gestrike RT.

I juniorklassen finns det inga Norrbottniska förare alls utan topptrion Andres Persson MK Ratten, Anton Isaksson SMK Valdemarsvik och Rasmus Berggren Tomelilla MK kan ses i toppen.

SM Hemsida

ÄMS Hemsida

Foton:Sterling och Robin Nilsson

Tidsplan SM

Fredag 19.00-21.30 Maximum Attack på Högheden fritt inträde Högheden.

Lördag
11.00 Första start
Omgång 1 och 2
Lunch
Omgång 3
Semifinaler och finaler

Flera tävlingar på Högheden i höst:
12/7 Rallycross SM
26/7 Crosskart SM
2-3/8 2-dagars Folkrace
16/8 NBD Cup, DM Rallycross
13/8 Folkrace
29-31/8 Dragracing på gräs
27-20/9 Nordcupen Motocross

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.