Polisen varnar för inbrottstjuvar

30 JUL 2014
Skrivet av :

polis 2Polisen vill uppmana dig till att vara observant i ditt närområde och notera om det förekommer okända bilar eller personer i området.

Det har förekommit på flera håll i länet att någon eller några ringer på dörren och om någon är hemma så förekommer det att man frågar om vägen eller liknande. Om ingen är hemma förekommer det att man ändrat på tomten för att kunna kontrollera om någon är hemma.

På en del platser har man lagt ut en sten framför en dörr, rullat ihop en matta eller hängt upp något för att senare komma tillbaka och se om det flyttats. Om det inte har flyttats eller tagits bort har en del blivit drabbad av inbrott. Polisen vill även uppmana till grannsamverkan och att se till varandras hus.

Om du observerat någon eller några okända i ditt närområde. Notera vilka bilar som personerna färdas i, gärna registreringsnummer alternativt notera hur personerna ser ut.

Polisen är tacksam för alla iakttagelser. Ring 114 14 och tipsa Polisen.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.