Låna kvalitetsverktyg gratis

09 JUL 2014
Skrivet av :

Pitedalens färgbutik börjar nu med utlåning av kvalitetsverktyg för hemmafixarn helt gratis, Idag kan du välja mellan cirkelsåg, borrhammare, skruvdragare, sticksåg, tigersåg, excenterslip, vinkelslip, stegar, trappstegar, fogpistol, vattenpass samt släpvagn.

Alla behöver någon gång låna verktyg och att köpa dessa blir väldigt dyrt, sett utifrån hur mycket man sedan använder dessa så är det lite av dess livslängd man nyttjar dessa. Kan man nu låna verktyget och fler nyttjar dessa så är det ju en miljövinst att nyttja det som redan finns.

20140710_verktyg_003

Mikael Lindkvist hälsar dig välkommen att låna verktyg

Lånereglerna är enkla, boka, hämta använd och återlämna i max 1 dygn. Återlämning måste ske innan möjlighet till nytt lån ges. Det beror helt enkelt på att så många som möjligt ska kunna få låna verktygen.

Tillbehör till verktygen som borrar, bitset för skruvar, skyddsglasögon, sågblad och slippapper får du köpa till ingår ej i lånet.

Att låna verktyg kostar ingeting. Men eftersom målet är att så många som möjligt ska kunna använda sig av tjänsten så finns det en avgift i form av ett inlägg som görs på din Facebookvägg – när du lånar ett verktyg. Och vill du sprida tjänsten vidare bland dina vänner på andra sätt, så är det så klart möjligt.

Pitedalens Färgbutik haröppet Måndag – Fredag 09.00 – 17.30 tel: 0929-10700 där Per Larsson och Mikael Lindkvist

Läs mer här !

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.