Konstrundan stannar hos Kaijsa

10 JUL 2014
Skrivet av :

Att se konst, glas, foto, möbler kan du genomföra under denna vecka onsdag 9/7 till lördag 12/7 genom att besök sju av Älvsbyns Konstnärer som visar upp sina verk på olika platser runt Älvsbyn, det kallas Konstrunda.

Vi tog oss en tur till Kaijsa Pettersson i Arvidsträsk som möter upp med ett varma leende. – Det här är så roligt, man får vara med om så mycket fint, det kommer folk av alla de slag och det är så härlig, säger Kaijsa. Som efter 2 dagar tagit emot en hel de besökare på konstrunda.

Kaijsa Pettersson har varit med tidigare om åren, men det har blivit två friår. – Men nu känns det bra att vara med igen säger en glad Kaijsa.

Ovanför kan ni se bilder från Kaijsa Konst Bod:s innehåll.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.