KaTjinG i kyrkan – jazz och visor i sommarkvällen

17 JUL 2014
Skrivet av :

Under torsdagskvällen anordnade Älvsby kyrka än en gång musikunderhållning för allmänheten. Den här gången var det gruppen Trio KaTjinG som bjöd publiken på en trevlig musikstund. Med Kicki Enqvist på sång, Tommy Lakso på gitarr och Gert Dahlström på kontrabas framfördes jazzvisor med influenser från den brasilianska staden Belo Horizonte.

Trio KaTjing underhöll i kyrkan.

Trio KaTjinG underhöll i kyrkan.

Kvällens repertoar bestod mestadels av egenskrivet material från deras kommande album ”Björköga”, såsom låtarna ”Hennys bossa”, ”Café com Letras” och ”Gröna hissen”. Under kvällen passade även Tommy och Gert på att hylla den nyligt avlidne amerikanske jazzbasisten Charlie Haden genom att framföra dennes låt ”Our spanish love song”.

Nästa torsdag kommer tjejtrion Kajsa, Ellen och Ida till kyrkan för att uppträda.

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.