Emil Öhman försvarar 2:a plats i Belgien

10 JUL 2014
Skrivet av :

I rallycross-EM har det börjat bra för Emil Öhman och farbror Mats är en ivrig påhejare av Emil nu när de nu är på plats vid race nr 6 på Circuit Jules Tacheny Belgien nu i helgen för att försvara sin 2:a placering i Supercar (EU) Standings.
Emil-och-Mats-300x124

Emils framgångar som skotercrossförare är kanske en god grund till framgångar i rallycross också, för det finns bara ett mål för Emil nu och det är att vinna.

För lite körning och få år i rallycrossen kanske pekar emot honom, men han har snabbt anpassat sig till den nivån han nu befinner sig på nu i en fyrhjulsdriven Citroën DS3 i rallycross-EM och där många pratar om en sensationell utveckling. Emils egen kommentar är -..jag gillar ju att tävla och vinna! så att ta hem totalen kan redan nu vara realistiskt.

Farbrodern Mats Öhman skall själv också köra men tycker det mest varit -Stolpe ut.. då han inte skrapat ihop några poäng och ligger på en 24 plats, men han stöttar helhjärtat Emil i detta rallycross-EM genom att vara på plats.

EM:s Hemsida !

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.