Det blev en riktig final på 50 år jubileum

27 JUL 2014
Skrivet av :
20140726_afk50ar_grupp_036

Gäster på 50:års festen för Älvsby Flygklubb

Utöver detta har det varit en fantastisk välbesökt vecka som lockat många besökare, så har dagarna bjudit på perfekt flygväder för segelflyg, Fly-In gäster, modell, motorflyg och varmluftsballongflygning.

Jubileumsfesten bjöd på många minnen av de 50 år som gått och en hel del berättelser och anekdoter hördes, både före,under och efter middagen.

Nuvarande ordförande för Älvsby Flygklubb Bo Vikström tackade alla som kommit för, att visa att än lever flygklubben i Älvsbyn. Han tackade samtidigt Gerd Stöckel styrelseledamot för det fina jobbet som hon lagt ned med att få till detta fantastiska 50 årsfirande.

Hennes make Åke Svensson segelflygveteran i klubben betonade också att Älvsby Flygklubb måste alla Älvsbybor vara stolta över, då vi faktiskt har ett välskött flygfält som är flitigt använt även av resande med privatplan som betyder en hel del för kommunens näringsliv. Högheden är en av kommunens pärlor att vara rädd om.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.