Bodens Fästning bjöd på gammalt och nytt

31 JUL 2014
Taggar : , ,
Skrivet av :

Under torsdagskvällen gästades Älvsbyn av det singelaktuella pop- och rockbandet Bodens Fästning, som startades 1977 i Boden. Gruppen, som består av Anders Ericsson på elgitarr/sång, Thomas Aho på bas/sång, Nicklas Johansson på elgitarr och Mats Henriksson på trummor, bjöd på en repertoar fylld av både gamla och nya låtar. Låten ”Den bästa” fick värma upp publiken, innan man följde upp med låtar som ”Besserwisser”, ”Saker” och den nya singeln ”Lycklig i ett nytt hus”.

På grund av publikens varma applåder bjöd grabbarna inte bara på ett extranummer, utan två, innan kvällens ridå gick ner för den här gången. Nästa torsdag är den sista för musikunderhållningen denna sommar. Då kommer tre band att uppträda, ett från Älvsbyn, ett från Luleå och ett från Boden. Vilka det är som kommer får ni se då.

TEXT & FOTO: ROBIN NILSSON

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.