Älvsbyhus visningsvilla i Göteborg inreds av tre unga designers

10 JUL 2014
Skrivet av :
Jennifer Lidström Eriksson, Petra Andersson och Jennifer Johansson. FOTO: PETTER JOHANSSON

Jennifer Lidström Eriksson, Petra Andersson och Jennifer Johansson. FOTO: PETTER JOHANSSON

Älvsbyhus har inlett ett samarbete med designskolan Art Collage, Göteborg. Tre unga kvinnor, Jennifer Lidström Eriksson, Petra Andersson och Jennifer Johansson, som studerat på utbildningen och bildat samarbetet Tretrend, har fått uppdraget att inreda Älvsbyhus visningsvilla på Husknuten i Göteborg. 

ld6selxnfym1zuyoltr7

Att bygga och leverera hus är också att sälja ett hem och en dröm. Älvsbyhus är Sveriges största tillverkare av villor. Bolaget har levererat hus sedan 1960 till familjer i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Att bygga och sälja ett hus innebär så mycket mer än själva huset i sig. Med huset följer ett liv, ett hem och drömmar. Det ser vi inte minst på det intresse som finns för inredning och alla de planer och tankar som tidigt infinner sig om hur de olika rummen ska inredas.

Detta har Älvsbyhus tagit fasta på och har inlett ett samarbete med designutbildningen Art Collage i Göteborg. Tre unga kvinnor, Jennifer Lidström Eriksson, Petra Andersson och Jennifer Johansson, som studerat på utbildningen och bildat samarbetet Tretrend, har fått uppdraget att inreda Älvsbyhus visningsvilla på Husknuten i Göteborg. Husknuten är ett visningsområde med 26 husutställare. Älvsbyhus etablerar nu sig på området och har premiär 10 augusti med husmodellen Tyr.

Detta hus har Tretrend inrett, med ett ungt perspektiv och med kunskaper om inredning och design från utbildningen, en perfekt kombination för detta uppdrag. De har med sin inredning skapat inspiration och förmedlat trender om hur ett nytt hus kan inredas.

Tretrend genomför dessutom en Jubileumstävling i samarbete med Älvsbyhus som i år fyller 70 år. Där erbjuder Tretrend inredningstips och råd till befintliga och blivande Älvsbyhuskunder. Tävlingen pågår under hela Jubileumsåret 2014.

Mer att läsa om Tretrend.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.